5 Δεκ 2009

Ψυχικά άρρωστος;


"Πήραμε εντολή να πατάξουμε την ανομία και να προστατεύσουμε τους πολίτες και δεν πρόκειται να σταματήσουμε"

Ας είναι καλά ο κύριος Προστάτης του Πολίτη. Μας απάλλαξε από τους εγκληματίες του κοινωνικού χώρου Ρεσάλτο

Στην χούντα της "σοσιαλδημοκρατίας" μπορούν να εισβάλλουν σε δημαρχεία οι προστάτες του πολίτη, να απαγορεύουν την είσοδο των πολιτών και δημοτικών συμβούλων, να συλλαμβάνουν κόσμο χωρίς τη στοιχειώδη νομική δικαιολόγηση. Ο ψυχάκιας υπουργός στο παραλήρημά του στο ραδιόφωνο του Σκάι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την εποχή του "Γύψου". Αυτά που συνέβησαν σήμερα στο Κερατσίνι, εκείνα που συνέβησαν στη πορεία της 17Ν και τα άλλα, τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΜΠΑΤΣΟΚ στα Εξάρχεια, αποδεικνύουν ότι οι "σοσιαλδημοκράτες" είναι χειρότεροι από τους προκατόχους τους. Αυτά που κάνει ο ψυχάκιας υπουργός δε θα τολμούσε να τα κάνει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Μόνο με τον Βύρωνα μπορεί να συγκριθεί.

5 σχόλια:

root είπε...

Την κοινωνική ειρήνη με τα αφεντικά, να τη βάλετε εκεί που ξέρετε!

ΠανωςΚ είπε...

Αν κανείς επιθυμεί να ακούσει το παραλήρημα του υπουργού (η φωνή του "τσάκιζε" κιόλας, λες και ήταν συγκινημένος ή ήθελε να βάλει τα κλάματα, καλός θεατρίνος) οριστε ένα λινκ:

http://tinyurl.com/ygxek2d

head charge είπε...

Τις τελευταίες δύο μέρες πέταγε το ελικόπτερο της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας (με επίκεντρο τα Εξάρχεια) μέχρι τις 4 το πρωί (το άκουγα κι εγώ που είμαι σχετικά μακριά).

Επίσης, κυκλοφορεί ένα σενάριο περί υποψηφιότητας Χρυσοχοΐδη στο δήμο της Αθήνας (μπρρρ), οπότε όλα τα παραπάνω μπορεί να θεωρηθούν και κάτι σαν «άνοιγμα στους οπαδούς του Νόμου και της Τάξης».

ΥΓ1. Τώρα που ακούω το ηχητικό απόσπασμα, θα μπορούσε να μπει τίτλος: «Οι πορδές του Χρυσοχοΐδη».

ΥΓ2. Αυτήν την είδηση πριν λίγο στην τηλεόραση (Mega) τη μετέφεραν σύντομα σαν: «αστυνομικός σε μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν κουκουλοφόρο».

root είπε...

Οι σημερινές πορείες είναι η πολιτική απάντηση του επαναστατικού χώρου στην κρατική τρομοκρατία.

Korlakas είπε...

Πιο αρρωστος δε γινεται!

Κι οσοι σημερα ηταν κατω, ξερουν:

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ!

Και σταματαω εδω για την ωρα...