22 Οκτ 2009

Ερμηνεία της μεγάλης διαφοράς

Η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 10,5 μονάδες και μεταφράζεται στην καθημερινή ζωή ως εξής: επί ΝΔ κάναμε λόγο για νταβατζήδες, ενώ επί ΠΑΣΟΚ για προστάτες.

7 σχόλια:

Μετεωρίτης είπε...

Καλημέρα!
Αφού ξέρεις πως δεν μετράει ΤΙ λες αλλά ΠΩΣ το λες.
Η λέξη "νταβάς" είναι άσχημο πράμα. Η λέξη "προστάτης" όμως, δίνει ένα κύρος-μπορεί και δύο! Άσε που τα Εξάρχεια είναι δίπλα μου και αν δεν αλλάξω dress code, κινδυνεύω άμεσα να συλληφθώ!!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ωραία, ωραία! Ευτυχώς που πιάσανε και το Μήτσο! Στο βίντεο είναι χαρακτηριστική η διαφορά ανάμεσα στους 60άρηδες-60άρες με τα άσπρα μαλλιά και τους πανύψηλους κρανοφόρους, απρόσωπους σαν τους κουκουλοφόρους χαφιέδες στο μπλόκο της Κοκκινιάς.
Μακάρι, όμως, ο Σύριζας να έσκουζε κατά το ήμισυ απ' όσο τώρα κι όταν σοπακιάζουνε κάναν ανώνυμο πιτσιρικά.
Εμ, δεν είναι όλοι του Αγίου Πολυτεχνείου...

ΠανωςΚ είπε...

Μετεωρίτη, μπαααα, όπως φαίνεται και από το βίντεο, το ντρες κόουντ δεν παίζει κανέναν ρόλο! "Προυσαγουγή", που λέει κι ο μπασκίνας στο βίντεο, όλοι!

Σκύλε, για αυτό σε πάω. Γιατί είπες αυτό που σκεφτόμουν όταν έγραφα αυτήν την εξεπιτούτου μικρή σε μέγεθος ανάρτηση: οτι πρέπει να φωνάζουμε και να σκυλιάζουμε πάντα, όχι μόνον όταν οι προσαχθέντες τυγχάνουν επώνυμοι...

Αλλά, απ' την άλλη, για να συνεχίσουμε για τον Συριζα, παρότι δεν έιναι το θέμα μας, όταν ο σύριζα φωνάζει για τον πάσα ένα πιτσιρικά, βγαίνουν διάφοροι ανανεωτές και λένε κάτι μαλακίες του στιλ "αυτά κάναμε και τον Δεκέμβρη και τα πληρώσαμε εκλογικά". Αμ πώς!

Μετεωρίτης είπε...

εντωμεταξύ
και είναι πολύ λυπηρό, τσακωνόμαστε εδώ και καμιά ώρα στο γραφείο γι' αυτό το θέμα-γιατί και καλά-κινδυνεύουμε εμείς εδώ στα Εξάρχεια-και τέτοια! Οι περισσότεροι είναι υπέρ των μπάτσων στα Εξάρχεια και μάταια σκούζω και τους λέω πως άλλο αυτό-και άλλο να σου φορέσουν τα βραχιολάκια-έτσι-just because.
Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στα σχόλια περί Σύριζα...

ΠανωςΚ είπε...

Ναι, αλλά το θέμα εντέλει δεν είναι ουτε ο σύριζα, ούτε καν οι ίδιοι οι μπάτσοι: το θέμα είναι σοσιαλιστική μας κυβέρνηση... Απ' αυτούς ποιος θα μας γλιτώσει;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μετεωρίτη, φέρε τα μωρά να μαθαίνουν!

Go_Go είπε...

Είναι λόγω της μεγάλης εγκράτειας.