17 Οκτ 2008

Η Αποκάλυψη του Ioannis


Και εγένετο φως...Τέρας με 7 κεφάλια και 7 κέρατα κλπ
Ναι καλά σιγά που θα έγραφα εγώ έτσι την αποκάλυψη!
Αν την έγραφα κάπως έτσι θα πήγαινε:
Το λοιπό πω λέτε χθες το βράδυ ήρθε στον ύπνο μου ένας άγγελος κυρίου. Ντυμένος στα άσπρα και αφού με έδωσε μια μπύρα Άμστελ, ένα σακουλάκι σπόρια μαύρα και ένα γυαλί ρέιμπαν για να καλύψω τα ματάκια μου από την εκτυφλωτική λάμψη των αμφίων του μου είπε:
"Ψηλέ κάτσε κάτω τώρα και γράφε γιατί τα πράγματα, αν και τα ορίζει ο Θεός, θα πάνε πραγματικά κατά διαόλου". Μου πέρασε ένα στυλό Q-connect (τι νομίζατε δηλαδή;Η οικονομική κρίση δεν έχει χτυπήσει καθόλου τον Παράδεισο;Περιμένατε Μόντ Μπλάνκ;) και ένα πάκο κόλες αναφοράς και άρχισε να λεέι. Και σας τα μεταφέρω.
"Η Αμερική φίλε δε μας τα λεέι καλά. Τόσο καιρό βέβαια χρησιμοποιούσαν το όνομα του κυρίου επί ματαίω, και μάλλον λάθος αποδυκείονται όλα αυτά που ο Θεός είπε στον Μπούς. Ήξερε ότι ήταν βλάκας αλλά όχι και τόσο...Ξεπέρασε ακόμα και τη Θεϊκή παρέμβαση η ηλιθιότητα του ανθρώπου αυτού. Ως εκ τούτου φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε τώρα. Και να ξέρεις Ioannis μπορεί μια ζωή οι μαύροι ή African-Americans όπως λέμε στο Αμέρικα να καθάριζαν τις βρωμιές των λευκών αλλά αυτή τη φορά ούτε ο Ομπάμα θα τα καταφέρει. Αυτός ο λαός άλλωστε είναι τόσο ηλίθιος που τον Μακέιν θα βγάλει θα δεις. Με αντιπρόεδρο τη μοναδική γυναίκα στον κόσμο που μοιάζει τόσο πολύ με το Σαρτζετάκη στη μάπα".
Κάπου εκεί η γυναίκα μου, η αγαπημένη μου Αφροξυλάνθη με σκούντηξε γιατί το ροχαλητό μου είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (Δηλαδή ρε παιδιά σοβαρά τώρα. Ο μικρός παίκτης πως και δε ξυπνούσε τόσο καιρό με τόση φασαρία;Και άμα περάσει ένα κωλοπαπάκι στη γειτονιά κατ ευθείαν ξυπνάει...).
Κάπου εκεί προσπάθησα να κοιμηθώ ξανά και όταν τα κατάφερα ο Άγγελος είχε αρχίσει να τα τσούζει λίγο με τις μπύρες. Αφού άφησε ένα καλό, τρανταχτό ρέψιμο από αυτά δηλαδή που όταν τα αφήναμε στο σχολείο όλα τα κορίτσια μας κοιτούσαν με απέχθεια και μας έλεγαν βόθρους. "Που πας ρε δε τελείωσα" μου λέει και συνέχισε:
"Θα έρθει λοιπόν η ώρα που οι Αμερικανοί θα χρειαστεί να νοιώσουν το πως είναι να είσαι μετανάστης. Θα φεύγουν με ψαροκάϊκά της κακιάς ώρας για την Ευρώπη και οι περισσότεροι θα πνίγονται στην προσπάθεια τους να περάσουν τον Ατλαντικό. Προς το Μεξικό δε θα μπορούν να πάνε γιατί υπάρχει το τείχος που οι ίδιοι έστησαν για να μη περνάνε οι Λατίνοι στη χώρα τους. Όταν φτάσουν οι πρώτοι θα πουν οι πονόψυχοι Ευρωπαίοι ότι πρέπει να τους δεχθούν. Στη συνέχεια όμως θα στέλνουν τις δυνάμεις του λιμενικού να τους βυθίσουν. Και φυσικά μετά θα το κρύβουν.
Οι Ρώσοι θα πάρουν τη θέση των Αμερικανών ως άλλος Ιζνογκούντ. Ήδη κάπου εκεί είμαστε μιας και οι Ρώσοι ελέγχουν όλα τα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Ο Βλαδίμηρος άλλωστε είναι πρώτος στις ίντριγκες. Τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Η γυναίκα του Άδωνη Γεωργιάδη θα παρουσιάζει εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι. Η Καλομοίρα θα πάρει τον αντίθετο δρόμο και θα γυρίσει στην Αμερική. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει επιτέλους ένα σωστό επιθετικό. Μέχρι και ο Ριβάλντο θα πάει να παίξει μπάλα στο Ουζμπεκιστάν. Τι; έγινε αυτό;Πω πω είδες;;;
Στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι όπως τα ήξερες. Οι πολιτικοί θα τα αρπάζουν, Ένας Παπανδρέου και ένας Καραμανλής θα είναι πρωθυπουργός κλπ. Ο Τσίπρας θα αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται εις βάρος των Αμερικανών λαθρομεταναστών και η Παπαρήγα θα καταγγέλει την ιμπεριαλιστική πολιτική και τον καπιταλισμό των Ρώσων.
Η Θεσσαλονίκη θα έχει ακόμα Νομάρχη τον Ψωμιάδη. Άλλωστε οι Θεσσαλονικείς δε πρόκειται να αλλάξουν. Ο Νομάρχης θα τονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι οι μετανάστες δεν έχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις, και θα βρίζει Θεούς και δαίμωνες επειδή Αμερικανός μετανάστης θα σηκώσει τη σημαία στην 28η Οκτωβρίου. Δήμαρχο η πόλη δε θα έχει. Τι εννοείς και τι θα γίνει; Γιατί τώρα που πάλι δεν έχει Δήμαρχο τι γίνεται; ".
Κάπου εκεί σηκώθηκα και μούτζωσα τον Άγγελο. Του εξήγησα ότι αυτήν δεν είναι αποκάλυψη γιατί όλα αυτά τα έχει πει πρώτος ο Λιακόπουλος και να πάει να βρει άλλο Ioanni για να κάνει τη δουλειά του. "Αν θες να μου αποκαλύψεις κάτι" του είπα "να μου πεις τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ".

7 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Ένας προφήτης, μα τι προφήτης!

Ιωάννη, όπως κατάλαβες μόλις ξύπνησες, όοολα έχουν συμβεί!...

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Μα αφού αυτό είπα στον Άγγελο...Και δε σε είπα ε;Έμοιαζε λίγο και στον Αναστασιάδη τον προπονητή...

bunnysuicides είπε...

όλα καλά. αυτό με τον ΠΑΟΚ όμως δεν χάφτεται με τίποτε! Άγγελος-αρβύλα μου μυρίζει..

Ανώνυμος είπε...

Ε, ολ εντ ολ, αλλά η ΠΑΟΚάρα έχει σωστό επιθετικό. Τι επιθετικό, επιθετικάρα. Μουσλί-μοβίτς, Μουσλί-μοβιτς!

demetrat είπε...

Ρε νεφελίμ, τι γίνεται, είναι η εποχή των ονείρων ε;
Φαίνεται πως πάθαμε ονειρώξεις!
δ
(ο μικρος παιχτης ορθως εκτιμά την κουραση της μανούλας,που ως γνωστον είναι μόνο μία ενώ τα παπάκια πολλά.)
και καλημέρα σας απαξάπαντες.

MenieK είπε...

αυτό με τη μονιμότητα του νομάρχη είναι σίγουρο, ή μήπως ο άγγελος λειτουργούσε εν είδει παπαγαλακίου, για να εξασφαλίσει ακριβώς αυτό το μόνιμον????

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

@ Κούνελος: Ο ΠΑΟΚ φιλαράκι έχει επιθετικό. Ο/η exiledinberlin σε έδωσε την απάντηση

@demetrat: Δε νομίζω ότι ήταν ονειρώξεις. Μάλλον οι γίγαντες έπεσαν βαριά στο στομάχι. Τουλάχιστο εγώ δεν επηρεάζομαι από το Γιωργάκη Παπανδρέου στα ονείρατα μου!χε χε

@ meniek: Όπως και να χει από τον Πανίκα δε γλιτώνουμε. Σήμερα πάντως είδα ρεπορτάζ στην ΤΙΒΙ ότι θα κλείσει τη Νομαρχία για μια ημέρα για τη σχολική στέγη. Ρώτησαν ένα περαστικό και είπε "Να την κλείσει και μετά να φύγει δια παντός" χε χε