24 Απρ 2007

Με ξαναπονάνε τα μυαλά μου...

Μετά τη ρουκέτα της Κυριακής, η επίθεση στην ψυχική μου υγεία συνεχίζεται.
Γράφει το αστέρι μου, που στο παρελθόν έχει τοποθετήσει το... κερασάκι στην κορυφή του παγόβουνου: "Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα στην Αυστραλία...".

5 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δίκιο έχει, ρε!
1ον. Αμα η τούρτα είναι παγωτό και μείνει ξεχαζμένη στο ψυγείο, τι γίνεται; Παγόβουνο! Και το κερασάκι παραμένει ως έχει: στην κορυφή του παγόβουνου. Κι έχεις δει πολλά παγόβουνα, για να μας πεις ότι δεν έχ'νε κερασάκι στην κορυφή τους;

2ον. Η Αστράλια είναι στο Νότο. Και στον μακρινό Νότο όλα είναι Βορράς. Και ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός. Επειδή, δε, η Γη είναι στρογγυλή από τον καιρό του Πυθαγόρα (πόσω μάλλον του Ερατοσθένη) δικαιούται ο αστέρης σου να λέει ότι η Αστράλια είναι από την «από-κεί» πλευρά του Ατλαντικού. Αλλά την πολύ απο-κεί: Μεσόγειος-Ατλαντικός-Αμερ'κή-Ειρηνικός-Αστράλια!

ΠανωςΚ είπε...

Καταρχήν, η Γη, Σκύλε, εχει σχήμα μπανάνας, το λενε κι οι Μόντι πάιθον, στο The quest of the Holy Grail.
Κατά δεύτερον, χωράει ορέ το παγόβουνο στο ψυγείο; Αντε, πες ότι με λίγο στρίμωγμα θα χωρέσει. Εκεί πάνω στο στρίμωγμα, το κερασάκι δεν θα ζουληχθεί, δεν αποκολληθεί εκ του παγοβούνου; Αρα κεράσάκι και παγόβουνο μαζί στο ψυγείο σχήμα ανέφικτο. Πρέπει κάποιοιες φορές στη ζωή μας να κάνουμε επιλογή, ή το δρόμο της κακίας ή της αρετής. Ή με τον Ιησού ή με τον Μαμμωνά. Ή με το παγόβουνο ή με το κερασάκι. Ειδάλλως θα σου κάτσει το κουκούτσι από το κερασάκι στην κορυφή του παγόβουνου, μές στο ψυχείο, στο λαιμό...

ΠανωςΚ είπε...

Μες στο ψυγείο, εννοώ, ε, όχι στο ψυχείο, το οποίο δεν γνωρίζω ακριβώς τι είναι, μάλλον κάποια περιοχή της υπερατλαντικής αυστραλίας.

Kapetanios είπε...

Και μένα θα πονέσουν όταν μπαίνω και έχει 7 θέματα το μενού , βγαίνω και ξαναμπαίνω και έχει 1!!
Τι γίνεται ωρε εδώ με τον admin α?
Εγώ το κερασάκι στην τούρτα ξέρω και το γλυκό ( του κουταλιού) κεράσι.
Για κεράσι σε παγόβουνο δεν έχω ακούσει. Εξάλλου εάν δεν υπάρξει διήθηση, το κεράσι ( που είναι στρόγγυλο) δεν μπορεί να μείνει πουθενά. Διήθηση σε παγόβουνο και δη στην κορυφή του γίνεται , δεν γίνεται.
Αρα εγω διαλέγω την διήθηση που κάνει και καλό στο κυκλοφορικό.

ΠανωςΚ είπε...

Κάπτεν, ο αντμίν αντιμετωπίζει προβληματα υλικοτεχνικής υποδομής και αγαρμποσύνης. Πόσταρα στη δουλεια και μοιάζαν οκέη. Κάποια στιγμή στο σπίτι, αργότερα, βλέπω ότι ο Μοτζίλας που χρησιμοποιώ δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες. Επιπλέον ο πισίς στο σπίτι δεν με αφήνει να κάνω διορθωτικές κινήσεις. Λέω να το σβήσω το ποστ, και να το ξαναβάλω από τη δουλειά, αλλά φευ μαζί με το φωτογραφφικό ποστ, έφαγα κατά λαθος κι έναν κοινοβουλευτικό. Κι αυτή ήταν η σταγόνα κερασιού που ξεχείλισε το παγόβουνο.