1 Απρ 2007

Τσάι, κηπουρική και κάμερες


Από τότε που οι μπάτσοι έριξαν ρουφιάνους στους συνδέσμους έχουμε το νου μας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, όταν ήμουν μικρός καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και χάζευα τα επεισόδια στα γήπεδα με τον Τζίμι Χιλ ή κάποιο άλλο απρόσωπο μαλάκα τηλεπαρουσιαστή που σχολίαζε τις φάσεις σε αργή κίνηση. Σήμερα την επιτήρηση την έχουν αναλάβει οι κάμερες, όμως τα επεισόδια δε γίνονται στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο, το ξύλο πέφτει μακριά από το γήπεδο. Όσοι είναι πραγματικά μουρλαμένοι κάνουν τη ζημιά χιλιόμετρα μακριά από το στάδιο, στους σταθμούς και τα σκοτεινά στενά, όχι πίσω από το τέρμα με τον τηλεφακό κολλημένο στη μάπα.



Τζον Κινγκ (παλιό χουλιγκάνι της Τσέλσι, νυν συγγραφέας και παθιασμένος με το... gardening) στο “Εργοστάσιο Ποδοσφαίρου”

2 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Πού να τα ξέρουν αυτά οι αρμόδιοι; Ούτε ασφαλίτες έχουν στις κερκίδες, ούτε κοριούς στους συλλόγους, ούτε 30.000 αντίτυπα δεν έχει πουλήσει στην Ελλάδα το βιβλίο...

ΠανωςΚ είπε...

Τώρα που βγήκε και η βασισμένη στο βιβλίο ταινία σε ντιβιντί, λες να το πάρουν πρέφα; Αλλιώς, να το μεταγράψω ποιητικά, και να το στείλω στον Βύρωνα!