7 Δεκ 2006

ΑΡΝΙ+ΠΑΝΙΚΑΣ=L.F.E.

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το κάπακι! Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αντικαθιστά τον Ντάνι ντε Βίτο στο σίκουελ του Twins. O Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ ορκίζεται ότι θα εκδικηθεί όσους σπιλώσαν το όνομα του καλού του φίλου προεκλογικά. Οι γιαουρτορίχτες, συκοφάντες, δημοσιογράφοι με στριγκάκια των Αθηνών θα έχουν την τύχη του τυπά που δεν θυμάμαι πώς τον λένε αλλά κάνει τον κακό στον Τερμινεήτορ και τον πράκτορα Τζον Ντόγκετ στους τελευταίους κύκλους των X-Files...
Ευτυχώς, ο Ψωμιάδης δεν φοράει στριγκάκια και δεν υπάρχει κίνδυνος να δεχτεί να μείνει έγκυος όπως ο Αρνι, σε κείνη την ταινία με την υπέροχη Εμα Τόμσον, που όμως δεν θυμάμαι τον τίτλο της και βαριέμαι να το γκουγκλίσω τώρα...


ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ
7-12-06
Μια εξαιρετική υποδοχή επιφύλαξε στο Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και γνωστός ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, καθώς τον δέχθηκε κατ’ εξαίρεση στο Κυβερνείο όπου υποδέχεται μόνο πρωθυπουργούς και ανώτατους πολιτειακούς άρχοντες.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφού δήλωσε θαυμαστής του, του μίλησε για την Ελλάδα και τον ευχαρίστησε για ό,τι προσφέρει στην ακμάζουσα ελληνική ομογένεια της Καλιφόρνια, ενώ ο κ. Σβαρτσενέγκερ θυμήθηκε τη συγχαρητήρια επιστολή που του είχε στείλει ο Νομάρχης όταν εξελέγη Κυβερνήτης.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές για τη νέα θητεία η οποία πρόσφατα ανανεώθηκε και για τους δύο, συζήτησαν σε φιλικό κλίμα για θέματα οικονομικής, τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης και συνεργασίας της Πολιτείας της Καλιφόρνια με τη νομαρχία Θεσσαλονίκης.
Η Γερουσία της Καλιφόρνια επιφύλαξε στο Νομάρχη μια σπάνια τιμή, απονέμοντάς του ειδική μνεία ως «άνθρωπο που προασπίζεται την δημοκρατία και τη δικαιοσύνη στην πολιτική ζωή».
Ο κ. Ψωμιάδης χάρισε στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έναν τόμο με την Ιστορία της Θεσσαλονίκης. Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανταπέδωσε με ένα συλλεκτικό μπουκάλι κρασί δικής του παραγωγής. Υποσχέθηκε, μάλιστα, ότι όταν έρθει στην Ελλάδα θα επισκεφθεί και τη Θεσσαλονίκη.


Πηγή:
http://www.nath.gr/


<>Σημαντική παράλειψη: Το κείμενο δεν αναφέρει ότι ο Αρνι αποκάλεσε τον Πανίκα "κυβερνήτη" της Θεσσαλονίκης...Θεός φυλάξοι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ουρανό (πάνω) τη γύρευα αυτή τη φωτό, στη γη (κάτω) τη βρήκα, καλέ μου πανωκάτε! Και για αντίδερο πάρε μια σαφή απόδειξη του ότι ο Αρνις δεν φοράει στρινγκάκια!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=602534#618509

Ο θείος σου από 'κει χάμου!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτες προχωρημενιές ζείτε εκειπάνου!

Μή το σχόλιο του θείου, πίστευα ότι η φωτο ήταν πειραγμένη. Αλλά, θα μου πείς, πού είναι το παράξενο;
Οι γίγαντες του πνεύματος δεν έχουνε πατρίδα.