23 Δεκ 2012

Ο χαμένος ξάδερφος
του έλληνα βουλευτή στις ΗΠΑ

Ενας υπάλληλος στην Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης στις ΗΠΑ φέρεται να είναι ο μακρινός, από χρόνια χαμένος, ξάδερφος έλληνα βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς. 
Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται στις 10 του Δεκέμβρη τρέχοντος, όταν ο 38χρονος ξάδερφος δέχθηκε επίσημη επίπληξη από την υπηρεσία του λόγω των επανειλημμένων ύποπτων εκ μέρους του διαρροών, τις οποίες οσφρήστηκαν, πραγματικά λαγωνικά, οι συνάδελφοί του, οι οποίοι φρόντισαν να ενημερώσουν το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ώστε να επιληφθεί για τα περαιτέρω.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο 38χρονος κατηγορείται για σαμποτάζ στον εργασιακό χώρο, αφού με τις διαρροές του (πάνω από 60 το φθινόπωρο του 2012) κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανυπόφορο και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.
Ο 38χρονος παραδέχθηκε τις διαρροές αερίων από το στομάχι του ισχυριζόμενος ότι δεν μπορούσε να τις συγκρατήσει τις κλανιές του. Είναι κληρονομικό το πρόβλημα, είναι στο DNA της οικογένειας, φέρεται να δήλωσε κατά την απολογία του.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός επισήμως αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις, ωστόσο φέρεται να δήλωσε στον προσωπικό του κύκλο: "Ναι, μίλησα με το ξαδερφάκι. Ναι τον μαλάκα, κλάνει κι αυτός. Τού είπα να κάτσει εκεί που τον κάτσανε και πως αν ήταν έλληνας δημόσιος υπάλληλος, με τέτοιο πειθαρχικό παράπτωμα, μπορεί και να τον απολύαμε"

Πηγές 1, 2

ΥΓ. Για όνομα, φανταζομαι πως δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω το προφανές, σωστά; 

 

4 σχόλια:

μεστ απ είπε...

Α...
Ε;;

Ε...
Πρρρρρ....

ΠανωςΚ είπε...

ένα παλιός ιστολόγος έλεγε: "τα μπλογκζ είναι πορδές στον άνεμο" - ή κάπως έτσι.

μεστ απ είπε...

νιώθω ξαφνικά μια ανάγκη να αρχίσω να μοιράζω συγνώμες δεξιά και αριστερά!

ΠανωςΚ είπε...

Σ' επέπληξε κανείς;