4 Δεκ 2011

Κι αν είμαι τρολ...

Του αποτρελαμένου μας στην Αθήνα
Τρόλη Τσομπανόπουλου

Μάρτυρες πρωτόφαντης φάσης, σκέτης αφασίας, γινήκανε όλοι οι παρευρισκόμενοι τρέντυδες στο χτεσινό Τρεντ Εξ Αποδώ, όταν η παριστάμενη βουλευτίνα του πάλαι ποτέ κυβερνώντος, νυν συγκυβερνώντος ομού μετά των ακροδεξιών και ουδέποτε –ούτε τη δεκαετία του ’80, που να χτυπάνε τα οπίσθιά τους εις το δάπεδον (προσέχτε, κάναμε και γλιστερό ιδεολογικώς παρκέ) ο κος Κοτσακάς και οι συν αυτώ- φιλαλαϊκώς κυβερνώντος κόμματος κυρία Ευα Καϊλή ανέβηκε εις το βήμα για να μιλήσει με θέμα «Εσωκομματική Κενοτομία και Κωματική Πειθαρχία». Ομάς αγανακτισμένων αναρχοτρέντυδων ενεργοποίησε μηχανισμόν από τας οθόνας των προσωπικών τους iPadόλοιστοδιάολο, όστις απελευθέρωσε από την οροφή της αιθούσης χιλιάδες καλτσοδέτας οίτινες ωσάν βροχή πλημμύρισαν το χώρο. Το χαριτωμένο πολιτικό χάπενιγκ απέκτησε και μουσικήν συνοδείαν όταν από τα μεγάφωνα ξεχύθηκαν οι νότες του γνωστού άσματος του αηδού Τζόνι Τομπουλόπουλου «Τρόλιασε απόψε το Ευάκι μου».
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, νεοφιλελευθεροσουφραζέτες εθελόντριες στην καθαριότητα της αιθούσης έκαψαν τελετουργικά τις καλτσοδέτες.
Το περιστατικό καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους η Φιλελεύθερη Συμμαχία, η Ντίβα η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια και ο Φώτης ο Κουβέλης.
Τα απανταχού Πειθαρχικά Συμβούλια αναμένεται να επιληφθούν του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: