9 Φεβ 2008

Κυκλοφόρησε (η φήμη σου αγόρι μου προχώρησε)

Η χαρά μου ήταν ανείπωτη όταν πληροφορήθηκα σήμερα από το MIC ότι οι φέροντες το άθλιο όνομα Slut βγάλανε καινούργιο δίσκο. Κι η χαρά μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν διάβασα την φοβερή κριτική που έγραψε ο Μπάμπης Αργυρίου (τον οποίο Μπάμπη Αργυρίου εμπιστεύομαι σχεδόν τυφλά), η οποία κριτική ξεκινά με τον εξής εμπνευσμένο τρόπο:

Οι Slut και οι Placebo πέθαναν την ίδια μέρα και εμφανίστηκαν μπροστά στον Άγιο Πέτρο. Αυτός έστειλε τους Slut στον παράδεισο και τους Placebo στην κόλαση. "Μα πώς είναι δυνατόν οι Placebo που έκαναν ευτυχισμένο τόσο κόσμο να πάνε στην κόλαση, και οι άσημοι Slut, με τέτοιο όνομα, να πάνε στον παράδεισο;" ρώτησε ένας απ' τους φρεσκοπεθαμένους που περίμεναν στην ουρά. Ο Πέτρος πέταξε τα κλειδιά πάνω στο γραφείο, βλαστήμησε μέσα απ' τα μουστάκια του το θεό που έκανε τα ανθρωπάκια καχύποπτα και ηλίθια και αναρωτήθηκε ποια από τις εξηγήσεις να διαλέξει για να αποστομώσει το χλωμό πρόσωπο.
Κλικ εδώ για να διαβάσετε την υπόλοιπη κριτική.

6 σχόλια:

Μετεωρίτης είπε...

για τους slut ξέρεις την γνώμη μου
(η οποία βέβαια διαμορφώθηκε μετά την παρότρυνσή σου!) και χάρηκα που βγάζουν καινούργια κομμάτια, αν και ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου τα.. παλιά (για μένα, ολοκαίνουργια ακόμα).

Η κριτική ήταν άπαιχτη, όντως.

Σου είπα για τους vampire weekend?

ΠανωςΚ είπε...

Γιέα (σε όλα)!

Μετεωρίτης είπε...

δεν ΜΕ είπες αν τους άκουσες
(ψυχαναγκαστικός ο μετεωρίτης!!)

εγώ ενθουσιάστηκα
(κι όπως ήμουν πρησμένη με το δόντι, επεράσαμε όμορφααα-όμορφααα..)

(ντιγκ, ντόκτορ, ντιγκ...)

ΠανωςΚ είπε...

Καλέ, σε είπα αφού:
εδώ http://panokato.blogspot.com/2008/02/blog-post_3763.html#c5760489464805608588

αντιγράφω: Βαμπάιαρ Γόυίκεντ, τον κατέβασα. Ναι, με αρέσανε πολύ. Στο Uncut διάβασα ότι υπάρχει όλακερη σκηνή με τέτοια γρουπ (αφρο-εθνικ-ψυχεδελο-ίντι-ροκ).
Μεταμοντέρνα πράγματα.

Και σεμπλερώνω: κατέβασα κι αυτούς τους MGMT. Καλοί αλλά πολύς χιππισμός για τα δικά μου δεδομένα.

Μετεωρίτης είπε...

ααα!!!
οκ, τώρα το είδα!!
(είμαι λίγο slow σήμερα-και γενικά αυτές τις μέρες-με το κωλοδόντι-χάρηκα που ΣΕ άρεσαν!!)

Μένει να ανακαλύψουμε και άλλους τέτοιους-που θα το κάνουμε!
Σε δουλειά να βρισκόμαστε (μα γιατί ρε γαμώτο να μην υπάρχει ένα επάγγελμα όπου εγώ σερφάρω, ακούω μουσική και πληρώνομαι για να μεταδίδω τις γνώσεις μου-γιατί-γιατί-γιατί;!!)

Θα στο πω αν και το ξέρεις:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!
(ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ..)

ΠανωςΚ είπε...

Καλό είναι που δεν υπάρχει τέτοιο επάγγελμα. Διότι όταν την γκάβλα σου την κάνεις επάγγελμα, χάνεται η γκάβλα (μένουν τα λεφτά βέβαια).