23 Φεβ 2008

Βάλε ένα τίτλο ρε παιδάκι μου!!Ω δα μπλιό!

Καθότι μάστορας της διαστροφικής παραπλάνησης και απόλυτος άρχων της ευρωπαϊκής διανόησης ξεκινώ το σημερινό πόνημα με την εξής διαπίστωση:
«Ο γαύρος σήμερα δεν έχει καμία τύχη στην καυτή Τούμπα».
(Μικρή διακοπή για κάποιες απαραίτητες πληροφορίες. Η φώτο με την περήφανη ομάδα του ΑΠΟΚ Ευρυτανίας βρέθηκε εδώ ψάχνωντας για φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα. Όπως πάντως θα διαβάσετε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Κολλημένου (Κολλημένος χε χε) ο Τσίπρας είχε απλή συμμετοχή με τον Αιόλο και ο ΑΠΟΚ όντας καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με καλύτερο παίκτη τον Κατσαδούρο (Κατσαδούρος...χε χε) πήρε δίκαια τη νίκη και το πρωτάθλημα. Επιστρέφουμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας). Βέβαια θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχές αν κάποια στιγμή επιστρέφαμε στις εποχές εκείνες όπου ο γαύρος έχανε από το αεροδρόμιο αλλά τες πα πάμε για την τρέλα μας.
Θα πρέπει βέβαια να τονίσω στο σημείο αυτό ότι ήμουν ένας από τους λακαμάδες που δε πήγε να πάρει εισιτήριο αμέσως. Έτσι και καθώς τα «μαγικά χαρτάκια» (δεν είναι πολύ ηλίθια έκφραση αυτή; Μια από τις πολλές που χρησιμοποιούν οι αθλητικοί) χάθηκαν μέσα σε ένα τετράωρο είχα φτάσει χθες το μεσημέρι στα όρια της κατάθλιψης.
ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΩΣ:
Ο φίλος Δημήτρης ξηγήθηκε σωστά. Βρέθηκε ένα εισιτήριο και έτσι θα είμαι μέσα να θαυμάσω μια φοβερή ατμόσφαιρα (γιατί από μπάλα άστα να παν αμάν)
Κατά τα άλλα;
Καλά μωρέ να εδώ παλεύουμε να πούμε.
Έχω φάει τριάντα τέσσερα μολύβια και έχω πεθάνει στο κνυσμό του κασιδίου προσπαθώντας να ξεδιαλύνω μια απλή σκέψη:
«Ποια σκατά διαφορά έχουν ο Τσίπρας με τη Ράπτη;»
Ω Ναι!
Εντάξει να δεχθούμε ότι ο Τσιπράκος έκανε από μόνος του κάποιες κινήσεις..
Για παράδειγμα. Έχει μηχανή και όχι τζιπ. Έβαλε υποψήφιος δήμαρχος Αθηνώνε (όχι και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να αουμ αυτός είναι άλλος). Εκτός όμως από νέος και ωραίος τι άλλο έχει;
Και εδώ ερχόμαστε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όταν ο προπονητής μιας ομάδας τα πάει ιδιαίτερα σκατά στα μέσα της χρονιάς: Δεν την έστησε την ομάδα αυτός, δεν είναι δικές του επιλογές οι παίκτες, τι να κάνει τώρα και αν δεν έχεις μια ομάδα από την προετοιμασία τι σκατά θέλεις και εσύ;
ΟΜΩΣ:
(Επίσης φλασιά. Είναι ένας τύπος που παίζει σε μια καινούργια σειρά του MEGA (όχι εμείς κάνουμε αυτό που λένε οι πολίτες δε κράζουμε για λογαριασμό του γαμπρού ενός λεφτά το ΠΑΣΟΚ) που μοιάζει καταπληκτικά με τον Αλέξη τον έτσι)
Η Ράπτη έχει και κάτι χρόνια παραπάνω στο κοινοβούλιο. Ξέρω ρε, ξέρω και τι με αυτό. Εδώ βουλευτής είναι ένας σεξολόγος τώρα τι λέμε αλλά τες πα κάνει και κάτι κινήσεις πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια της ωραίας εικόνας. Αυτό που λέμε δηλαδή life style charity. Να βοηθήσουμε αλλά να μη βουτήξουμε και τη γόβα μέσα στη λάσπη ε; Κάτι για το δίκτυο γυναικών κάτι για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ορισμένων καλών κυρίων που τους τάζουν λαγούς και μετά τις εκδίδουν (να δεις πως το λεν αυτό….Α! Trafficking).
Παρέμβαση από Νεάπολη (Θεσσαλονίκης έτσι; Δυτικές συνοικίες έτσι; Το προπύργιο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ έτσι; Δηλαδή υποστηρικτές των τριών Π: ΠΑΟΚ-Παπάκι-Παπακωνσταντίνου. Για ακόμα καλύτερα συμπεράσματα σας δίνω την απάντηση του φίλου Τριαντάφυλλου σε ένα παιδί από τον Πειραιά όταν ο δεύτερος τον ρώτησε στο στρατό γιατί είναι ΠΑΟΚ «Εεεεε Θεσσαλονίκη. Εεεεε Νεάπολη….Ε ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ):
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΨΗΛΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ;
Να σε πω ψηλέ χέστηκα. Δεν ασχολούμαι με υποθέσεις από χέρι καμένες που τις διατηρούμε μόνο και μόνο για να δείξουμε ότι και καλά δείχνουμε τα δόντια μας ή ότι ρίχνουμε αυστηρές προειδοποιήσεις. Και ο πλέον αδαής ξέρει ότι όλα αυτά που γίνονται στο Κόσοβο δεν είναι τυχαίο ότι γίνονται μαζί με τις συζητήσεις δια το Σοπιανόν ζήτημα. Και ας λέει η Ντόρα.
(Άσχετο: είδατε μια φωτογραφία που η Ντόρα περπατάει μαζί με τη Κοντο-Λίζα. Καλά ε; Φαντάξου να αποκλειστείς σε κανά νησί με αυτές τις δυο μόνο…Παναγιά βρεφοκρατούσα δηλάδή)
Έτσι που λέτε. Ιδέα δεν έχω ποια ακριβώς είναι η διαφορά. Και το περίεργο είναι ότι η Ράπτη τουλάχιστο τελευταία και από ότι έχω παρατηρήσει δε βγαίνει στα κανάλια. Όχι επειδή δε το θέλει. Απλώς επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει τώρα με όλα αυτά που γίνονται και ούτως ή άλλως όταν μένει εκτός ξέρει ότι απλώς ο κόσμος δεν έχει γνώμη για αυτήν. Δηλαδή αν ρωτήσετε κάποιον τώρα για τη Ράπτη θα σας πει «Εντάξει μωρέ καλό το γκομενάκι». Πολύ απλά γιατί πλέον κρίνουμε τους πολιτικούς με βάση το ποιος είναι λιγότερο άχρηστος. Αν λοιπόν ένας πολιτικός είναι εκτός τηλεόρασης θεωρούμε ότι ΟΚ δουλεύει αθόρυβα για το καλό όλων και δε θέλει να προβάλλεται το έργο του γιατί είναι πραγματικό. Ξέρω ξέρω μαλακία μεγίστου είδους αλλά κάπως έτσι είναι. Κάπως έτσι ήταν και Τσιπράκος. Τώρα;
Θα μπορούσα να γράψω και περισσότερα, αλλά από τη μια νοιώθω ότι δε έπρεπε να γράψω καν και ότι την επιστροφή στα γραφόμενα θα έπρεπε να την κάνει άλλος πρώτα.
Από την άλλη είχα μια περίεργη αίσθηση ότι η ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς συνεχίζεται.
Και μια παρατήρηση:
Τελικά αυτή η πουτάνα η αξιοπρέπεια είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Δεν είναι εύκολο να τη διαφυλάξεις. Γι’ αυτό χαιρετώ με διπλό σεβασμό όσους έφυγαν. Και αισθάνομαι υπερήφανος για όσους ήρθαν.

Brought to you by Ioannis Skordopoutsoglou and Son Enterprises.

9 σχόλια:

Μετεωρίτης είπε...

δεν έχω ιδέα
αν έληξε το παιχνίδι, πότε έγινε, τι έγινε, αν φάγαμε καδρόνια στο κεφάλι, αν φάγατε γκολ, είμαι άρρωστη γαβρίνα αλλά συμβαίνει να προετοιμάζω τον γάμο μου οπότε... έχω χάσει εντελώς τη μπάλα!!!!!

το κείμενο - άψογο!!

(είμαι λίγο ζαλισμένη για να πω πολλά, άφησε που έκανα πρόοδο, κατάλαβα από την τρίτη αράδα ότι είσαι εσύ και όχι ο Πάνος!!)

πολλές καλησπέρες

και πολλούς χαιρετισμούς στον Πάνο
(που είναι αυτό το παιδί;!)

(πάω να ενημερωθώ για το σκορ..)

MenieK είπε...

1-1 χεχεχε!

bbchris είπε...

Δεν έχει μηχανή ο Τσίπρας. Παπί έχει.

Δεν ξέρω αν ο μισθός του αρχηγού κόμματος τον βοηθήσει και πάρει το ΧΤ 550 [μεταχειρισμένο με γραμμάτια] που ονειρευόταν από παιδί.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Άλατις χερούκλα το ΜΠΑΟΓΚΙ!

demetrat είπε...

να πατε να πινιγείτε.
εγώ είμαι άεκ γιατί ήτανε η γιαγιά μου και ο παππους μου.
Κλαψ, λύγμ,κλάψ, και γώ μεγάλωσα με το όνομα αυτής της ομάδας τα τελευταία πενήντα χρόνια, και τώρα θέλω το πρωτάθλημα.
Α και θέλω να μη ξαναφορέσει κανένας κίτρινόμαυρα,γιατί θα σας βάλω στο θείο μου τον Μπούς και θα σας δείρει.

demetrat είπε...

δε μου λες σκύλε, η χερούκλα, είναι το άνω άκρο της ντροπαλής ποδαρούκλας με τη μπλε βρεμμένη φόρμα;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Όι, όι! Είναι νέος συνεργάτης του τίμιου τούτου βλογ. Το μικρό χεράκι εννοώ. Διότι το μεγάλο, παχουλό χέρι είναι ενός ψαροπατέρα, χεζμένου από τη χαρά τ΄!

demetrat είπε...

εβλογημένο χεράκι.
Το μεγάλο δε μας νοιάζ.
πατέρας είναι, αυτή ειν η δλειάτ να χέζεται.

Μετεωρίτης είπε...

αυτό το μικρό χεράκι
με συγκινεί πάρα πάρα πολύ
(άσε, θα μας πιάσουν τα ζουμιά... ας μην επεκταθώ)
αλλά θα το πω!!

Από τότε που κοιτάζω αυτό το γλυκύτατο, αθώο, νεογέννητο χεράκι
ΟΛΟ 1-1 ΦΕΡΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!

(το είπα)

(αλλά δεν ξεθύμανα)