29 Μαΐ 2007

Γιατί τσατίστηκε ο Σαλαδίνος και άλλες αρκουδιάρικες ιστορίεςΜε παίρνει ο φίλος και συμπλογκερίτης Σαλαδίνος τηλεφωνο, μόλις πριν από πέντε λεπτά, ολοτσάτιστος, και αρχίζει να τα "χώνει" στη ΝΕΤ, στο "Νηστικό Αρκούδι" και στον Στάθη "Ιζι" Παναγιωτόπουλο. Δείτε τη φωτογραφία παραπάνω και θα καταλάβετε το γιατί. Ωστόσο, από την άλλη, εγώ χαίρομαι γιατί η εκπομπή αυτή ήταν another photo οpportunity για τον νυν νομάρχη και μελλοντικό δήμαρχο της Σαλονίκης. Και σε αυτήν την κατάσταση, να ξέρει ο κ. Νηστικός Αρκούδης ότι έχει βάλει και αυτός το χεράκι του.

9 σχόλια:

Salah ad-Din είπε...

Ο σύντροφος Ψωμιάδης είπε για ις δηλώσεις του Χριστόδουλου κατά του ΣΥΝ: "Ο αρχιεπίσκοπος ξέρει τι λέει και πότε το λέει. Για να το λέει κάποιο λόγο θα έχει".

ΠανωςΚ είπε...

Επίσης ο σύντροφος Ψωμιάδης, Σαλαδίνε, στη συνεντευξή του στην Μακεδονία της Κυριακής, δηλώνει πως "η ΝΔ πρέπει να αρχίσει να μιλάει περισσότερο για Ελλάδα και Ορθοδοξία" καθώς και ότι "ο ΛΑΟΣ είναι το πιο συγγενές κόμμα στη ΝΔ".
Για τον Παναγιωτόπουλο πάντως δεν είπε τίποτε, ούτε για τους Ντιπ (για Ντιπ) Περπλ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψωμιάδης έχει κάθε δίκαιο που είναι με το Θεό του Χριστόδουλου. Γιατί αγαπάνε και οι δυο τον ίδιο: τον κλέφτη (κουμπάρο του ή μη).

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Με τσαντίζει ο Νηστικός Αρκούδης!

nikolakisdiaselos είπε...

εντάξει τώρα, δείτε με ποιους (ο θεός να τους κάνει) δημοσιογράφους ασχολείστε...Long live rock 'n' roll, ειδικά άμα το πληρώνουμε κι εμείς οι φορολογούμενοι για να μαγειρεύει για τη θείτσα μας την Κούλα...

nahames nakanamoko είπε...

ρε μαλάκα αυτός έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να τα κάνει ΟΛΑ
τον περιμένω από μέρα σε μέρα κι από ώρα σε ώρα να τραγουδάει αγκαλια με τη γυναίκα ΜΑραντόνα το "Πάρε πόδι"
και να κάνει δεύτερες στον Κατμαν απευθυνόμενος στο Σαλονικιό ψηφοφόρο: "Τέλω τέλω νά'μαι, ο εκφραστής σου"

ΠανωςΚ είπε...

Χαχαχα και η απάντηση θα είναι: "Ο σχιζοφρενής ψηφοφόρος του Πανίκα - εν τούτω Νίκα"

Unknown είπε...

"Ιζυ" μπόυς!

Η τηλεόραση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

nahames nakanamoko είπε...

χαχαχαχα!θεϊκόν!!!