24 Ιαν 2011

Ο μάχιμος ρεπόρτερ
Πάνος Περπατημένος αποκαλύπτει

Σήμερον, το απομεσήμερον, ύστερα απ’ τις πρόσφατες αυξήσεις του οασθικού αντιτίμου σε λεπτά ογδοήκοντα από λεπτά εξήκοντα, πραγματοποιήθη παρ’ εμού του ιδίου μοναχική πεζοπόρος πορεία διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας, του μνημονίου, της κυβέρνησης, κατά της διά βίου μόρφωσης, επιμόρφωσης και συμμόρφωσης, γενικότερα μια πορεία ενάντια σε όλα. Η μοναχικότης της πορείας ήτο αυτοσκοπός προκειμένου να διατηρηθεί απαρεγκλίτως η ιδεολογική καθαρότης εις τα θέσεις εμού του ιδίου αλλά και διότι δεν ευρέθησαν έτεροι συνοδοιπόροι λόγω του παρατόλμου του εγχειρήματος. Η πορεία εξεκίνησε στις 15.58 απ’ τον ανελκυστήραν πολυκατοικίας εις την Ανω Ηλιούπολην για να καταλήξει πενήντα λεπτά αργότερα εις έτερον ανελκυστήραν γραφειακού συγκροτήματος εις την οδόν Μοναστηρίου, έχων διανύσει απόστασιν χιλιομέτρων τεσσάρων και μισού. Παρά τις περί του αντιθέτου αρχικάς προθέσεις και την σκαρίφησιν των εμπνευσμένων συνθημάτων «Λαέ περιπάτει, όλα είναι μια απάτη», «Εμπρός λαέ με γρήγορο το βήμα, αιωνίως μην είσαι θύμα» και «Εν δυο πούτσα», η πορεία ήτο σιωπηλή διότι πολύ σύντομα εβγήκε η γλώττα απ’ το παριστάμενο πλήθος του ενός, εμού του ιδίου, ένεκα η κούρασις και η παρά την λιτότηταν παχυσαρκία, βλέπεις...
Κατόπιν τούτου, ραγδαίαι αναμένονται οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.
Τις παρακολουθούμε με κομμένην απ’ το πολύ περπάτημα ανάσαν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανταπόκριση: Διάνυσα με τη βέσπα την ίδια απόσταση, κατά την ίδια ώρα και ούτε καν είδα την πορεία. Συνεπώς δεν είχε παλμό και πέρασε απαρατήρητη.
Του επιτόπου μεταβάντος και ουδέν αντιληφθέντος ρεπόρτερ arnitikoυ

ΠανωςΚ είπε...

Είσαι αρνητικά διακείμενος στην πρωτοβουλία μου, εμφανώς πρακτορίσκος των Αμερικάνων, της Ασφάλειας, της Μοσάντ, τσιράκι της Μέρκελ, κολαούζος του Ομπάμα, παρατρεχάμενος του Πούτιν και εισαγωγέας μαϊμούδων από την Κίνα.
Είναι ανώφελο να κλείνεις τα μάτια σου στην πραγματικότητα. Η οργή ξεχύλισε, ποτάμι που δακρύζει, και θα διαλύσει ετούτο το πασοκικό τοπίο στην ομίχλη.

Είμαι ένας και αυριο θα είμαι ενας εκατομμύριος!

demetrat είπε...

ρε πουλάκι μου, και συ , τον ακράτητο έχεις.
Ο κόσμος γίνεται πρώτα δύος, τρίος χίλιος δεκατρίος , και μετά πάμε στο εκατομμύριος.
δ

ΠανωςΚ είπε...

Οχι, όχι, όχι!
Μαξιμαλισμός, κοινωνικός αυτοματισμός και πολλαπλασιασμός, απ' το μηδέν στ' απειρό, τώρα όμως!

kalo paidi alla... είπε...

χαχχαχαχαχα!!! Κορυφή!!!

μεταφορντικός πότης είπε...

μετά το πέρας της μοναχικής, στιρνερικής πορείας ακολούθησε σαβούρωμα ξηροκαρπίων, ένεκα πείνας;
χθες το βράδυ που βγήκα βόλτα στα εξάρχεια, με σταμάτησαν κάτι πιτσιρικάδες έξω από το νοσότρος και μου έθεσαν το εν λόγω ερώτημα. καταβρόχθισε ο πάνος τρελά ξηροκάρπια ή όχι; κι εγώ ο αδαής δεν ήξερα τι να τους απαντήσω!!

ΠανωςΚ είπε...

@ "καλό παιδί αλλά..." να 'σαι καλά, μιλ μερσί!

@ "μεταφορντικός πότης": στο 'χω ξαναπεί εσένα πρέπει να σου φτιάξουμε ένα μπλογκ, να ζωγραφίζεις, αλλά δεν μ' ακούς...