15 Απρ 2013

Γίνε κάποιος άλλος. Είναι καλύτερα!

Από τη σελίδα δύο του εγχειριδίου του Έντη Απουσία φων Άλλων, βαρώνου της Βαρετίας, "Λύσεις καριέρας, γίνε αστέρας στο να είσαι ο αντ' αυτού κι ο άλλα αντ' άλλων".
"Δέον είναι, εφόσον φιλοδοξείτε να σταδιοδρομήσετε ως κάποιος άλλος (όπου αυτός ο άλλος κάλλιον να είναι κάποιος πολυάσχολος, πολυπλούσιος, πολυμπλόγκερ), να έχετε καλλιεργήσει συγκεκριμένες δεξιότητες και να διαθέτετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, όσο λιγότερα χαρακτηριστικά διαθέτετε, όση πιο ισχνή προσωπικότητα, τόσο πιο ψηλά θα φτάσετε. Οφείλει ο μαθητευόμενος άλλος να είναι άχρωμος, άοσμος, άγευστος, άνευ προσωπικών πεποιθήσεων και απόψεων, να μη διακρίνεται σε κανέναν απολύτως τομέα και για κανέναν απολύτως λόγο, να διαθέτει υψηλή προσαρμοστικότητα, μηδενικό αυτοσεβασμό, εύκαμπτη ηθική, ασθενή βούληση, να υπακούει πειθήνια στις οδηγίες, προκειμένου να υποδύεται με τον ιδανικότερο τρόπο τους πελάτες ανά πάσα ώρα και στιγμή τους ζητηθεί, σε κάθε κοινωνική ή άλλη εκδήλωση στην οποία οι πελάτες αδυνατούν ή βαριούνται ή απαξιούν αλλά πρέπει να παρευρεθούν".
Φίλε πλούσιε, τέλος πια στα βαρετά φιλανθρωπικά γκαλά και στα τέια με τις εξηντάρες θείες σου, τώρα μπορείς να νοικιάσεις τον προσωπικό σου άλλον καθικι-όναν και καθ' ομοίωσιν, για να είναι ο αντ' εσού και ο κύριος με τα σου, άμα λάχει
.
Θέλω να κάνω καριέρα ως κάποιος άλλος.
Είμαι γεννημένος για αυτό. 

YΓ Απο κάτω: μεγάλη μπάντα. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: