11 Οκτ 2007

Βελγικά εφηβικά όνειρα

Λέγαμε χτες για τους εφευρέτες του ποδοσφαίρου και της κιθαριστικής ποπ, τους Αγγλους ντε, ότι δεν την παλεύουν και ότι έχουν κλάσει μέντες με την τρομοϋστερία, μέχρι του σημείου να συλλαμβάνουν εφήβους για κατοχή του Τσελεμεντέ του Αναρχικού.
Στο Βέλγιο, όπου δεν ξέρω τι σκατά έχουν εφεύρει, πέρα από ανθρακωρυχεία για έλληνες μετανάστες των 50'ς και τους Deus, ένας έφηβος είχε κι αυτός τις ημέρες αυτες ντράβαλα με τη δικαιοσύνη.
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λέει ο σοφός ελληνικός λαός: Οι γονείς του, μέλη ακροδεξιού κόμματος (το οποίο μάλιστα έλαβε 24% στις τελευταίες εκλογές). Ε, το παιδί τι περιμένατε να κάνει; Να πίνει μπάφους και να παίζει κρουστά σε αφρορέγκε συγκρότημα; Σωστά, το βρήκατε, σκότωνε ξένους. Για την ακρίβεια, κατά δήλωσή του, ήλπιζε να σκοτώσει τουλάχιστον πέντε από δαύτους προτού πέσει ηρωικά από τα πυρά της αστυνομίας...
Περισσότερα για αυτή την περίπτωση ΧΒΒ (Χαρακτηριστικής Βέλγικης Βλακείας) εδώ.

5 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Van der Kazakos.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Λέτε να τα κάνουν αυτά επειδή τους λείπει η λιακάδα και η γη τους είναι επίπεδη;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δύο ισόβιες τσίμπησε το τζογλάνι.

ΠανωςΚ είπε...

Ναι ρε παράλληλε, και προσπαθούσα να θυμηθώ πώς τον λέγανε τον δικό μας το μπουμπούκι... Καζάκος, ναι,τον κακό του τον καιρό.

Εγώ Σκύλε πιστεύω ότι το κάνουν επειδή θέλουν το κακό της Ελλάδας. Αλλωστε όλα στον κόσμο για αυτό γίνονται. Γιατί μας μισούν και μας ζηλευούν. Επίσης μάλλονέζησαν άσχημα παιδικά χρόνια και εχουν προβλήματα στην ερωτική τους ζωή.
Και μη σου πω ότι τα παίρνουν από τον Σόρος.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Επίσης:
Μπορεί να κάπνιζε μπάφους και να έπαιζε προ.
Επίσης:
Θάνατο σε αυτόν που είπε την αλήθεια για τον Μέγα Αλέξανδρο. Δε μπορεί ο καθένας να αποκαλύπτει έτσι εύκολα τα πάντα...