13 Σεπ 2009

παΣΟΚ και εΝΔοοικογενειακή βία

Η συμβία μου με απειλεί ότι θα με χωρίσει διότι δεν αντέχει να με βλέπει να χορεύω φορώντας μόνο τη σωβρακοφανέλα μου και τραγουδώντας "Ζητω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία...".



Δεν φταίω εγώ όμως. Δεν μπορώ να αντισταθώ στο ρυθμό του. Μιλάμε για απίστευτο σκα τραγούδι.

update: Oρίστε, έβγαλα το άχτι μου, με προεκλογικό πόντκαστ. Ακούστε το εδώ.

10 σχόλια:

pipermaru είπε...

Εγώ πάντως σοβαρολογώ. Δεν πάει άλλο! Μια βδομάδα και βάλε τώρα, αυτό το βιολί έχουμε. Δεν μπορώ να συγχύζομαι έτσι εκεί που κάθομαι και δεν ενοχλώ κανέναν!
Και σου είπα: δεν μπορούσε να σου κολλήσει η Γερακίνα; Η Φραγκοσυριανή; Η Τριτοδεσμίτισσα, στο κάτω-κάτω; Έπρεπε να σου κολλήσει η νέα δημοκρατία; Νισάφι, σε λέω!!! Θα ξεράσω!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Συμφορά! Τώρα που άκουσα τη νέα εκτέλεση, άρχισα να χορεύω κι εγώ! Aν αυτό είναι λόγος διαζυγίου, την έβαψα! (δεν είχαμε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο)

οk, μπορώ να καταλάβω να κλέβουν και να μην ντρέπονται, να μας δουλεύουν ψιλό γαζί και να μην ντρέπονται, να λένε παπαριές και να μην ντρέπονται... αλλά - γμτ - ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ???

Και, εντάξει, πες ότι την φτιάξαμε την Ελλάδα και την κάναμε μεγάλη. Πού στο διάλο θα βρουν δέντρα για να κελαηδούν τ' αηδόνια?

demetrat είπε...

Θα σούλεγα να δοκιμάσεις άλλη αμφίεση αλλά φοβάμαι μη πέσεις στα σκληρά.


Συμβία του
μη το λες ,
έχεις σκεφτεί να τραγουδάει κάρμινα μπουράνα;
που δεν πάει και με σωβρακοφανέλλα;

δ

bunnysuicides είπε...

θέλεις να συγκατοικήσουμε?

ΠανωςΚ είπε...

Συμβία pipermaru, και να σκεφτείς ότι όταν με πρωτογνώρισες με πέρασες για πασόκο!

Κατερινα σ-Μ., λες πίσω απ' το τραγούδι αυτό να κρύβεται μεγαλοϊδεατισμός;

Δήμητρα, γυμνός θα αρχίσω να χορεύω τώρα που θα βγει το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτοί, δε πα να λέν διαφορετικά, θα μας τα πάρουνε τα σώβρακα.

Κούνελε, ροχαλίζω κι ακούω πανκ! Κι επίσης με αρέσει το στιφάδο.

Go_Go είπε...

Δε μου λες, θα μας αποκαλύψεις και τα υπόλοιπα βίτσια σου; Έλεος....

Μετεωρίτης είπε...

Εγώ θα σε είχα χωρίσει ήδη...

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

ΠανωςΚ: ...τώρα που θα βγει το ΠΑΣΟΚ

Μην το γρουσουζεύεις. Είδαμε και πάθαμε να γλιτώσουμε από την Σκύλλα, ας ελπίσουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει ως την τελευταία στιγμή και θα γλιτώσουμε και από την Χάρυβδη. Τουλάχιστον, να της βάλουμε "κάποιον να την προσέχει" γιατί, διαφορετικά, θα ξαναζήσουμε μία από τα ίδια.

Κατά τα άλλα, προτείνω στους σχολιαστές, να αφήσουμε το ζεύγος να τσακωθεί απερίσπαστο. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι η κοινοτοπία των δελτίων για την "αδιάφορη τοπική κοινωνία στο ανθρώπινο κάλεσμα της βασανισμένης συντρόφου" βρήκε το μάστορά της στα μπλογκς. Ας κάνει παρέμβαση μια ανώτερη αρχή. Ο δήμαρχος.

demetrat είπε...

και γυμνός ,
και κάρμινα μπουράνα
χα χα χα χα
δ

Ανώνυμος είπε...

Για την περίπτωση που το πρόβλημα της συμβίας δεν είναι η νεοδημοκρατική επιλογή αλλά η μονοτονία από την επανάληψη του μεγαλειώδους (λέμε τώρα) ύμνου (λέμε τώρα) δοκιμάστε τις παρακάτω εναλλακτικές: Τουρνάς, Πασχάλης (σύζυγος Αλίκης), Κλειώ Δενάρδου, Λάκης Πετρόπουλος, Βογιατζής...
Από έντεχνα Ξαρχάκος και Μαρκόπουλος και βέβαια Λουδοβίκος (ο αγαπημένος της συμβίας του αρχηγού)
Και για πιο νοσταλγικά Σώτος Παναγόπουλος (αγαπημένος του ιδρυτού και θείου) και Τζίμης Μακούλης.
Τώρα αν το γυρίσετε στο ρεπερτόριο Πασόκ, τα Κάρμινα Μπουράνα είναι κομματάκι βαριά. Υπάρχουν βέβαια πολλές επιλογές (οι περισσότερες δανεικές από αριστερά). Ενδεικτικά: Θ.Μικρούτσικος (πρώην υπουργός), Μαρκόπουλος (αυτός είναι μπαλαντέρ - όπου νάναι θα θυμηθεί ότι ήταν αριστερό), Ανδριόπουλος. Και για πολύ hard κατάσταση, βάλε Θωμά Μπακαλάκο.
:)