26 Σεπ 2006

Γεια σου κυρ-Παναγιώτη, αρκουδόμαγκα!


Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, τωρα που όλοι έχουν πέσει να τον φάνε τον κυρ-Παναγιώτη, τώρα που όλοι ασχολούνται με τα σκάνδαλα της νομαρχίας, με τα γάλατα, τις κουμπαριές του, τα στρινγκ του, τις παράνομες προσλήψεις και τοποθετήσεις, τώρα που βγήκε η Βούλα Πατουλίδου (αυτή πάντα πρέπει να σκοντάψει κάποιος, για να κάνει κάτι της προκοπής;) και υποσχέθηκε ότι, εφόσον εκλεγεί (run Voula, run!), θα κάνει το παν για να καταργήσει το καθεστώς αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας στη νομαρχία Θεσσαλονίκης (yeah baby, kill 'em all!), τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε τρία τυχαία περιστατικά από το παρελθόν που δείχνουν τι είδους πολιτικός είναι ο Π. Ψωμιάδης.

Εφημερίδα “Αυγή” 11/10/: Πολλοί δήμαρχοι και νομάρχες υπογράφουν κείμενο με αρχές και δράσεις κατά του ρατσισμού. Ο Π. Ψωμιάδης είναι από τους λίγους (κατά βάση σκληροπυρηνικοί δεξιοί και… περιέργως μέλη του ΚΚΕ) που αρνούνται να υπογράψουν.

Το 2003 από το ΜΠΕ: “Ο Αλέξανδρος δεν ήταν απλώς Έλληνας. Ήταν Έλληνας Μακεδόνας. Το αίμα του Αλεξάνδρου ήταν τόσο γνήσιο Ελληνικό, όσο τουλάχιστον του Αχιλλέα και του Ηρακλή. Αιώνιος θα μείνει ο όρκος του ενώπιον επιφανών εκπροσώπων της Αυτοκρατορίας του. Όρκος αξιών και αρχών, πίστης, δημοκρατίας και ειρήνης.Προάγγελος της χριστιανικής αγάπης, καθώς και των δικαιωμάτων του ανθρώπου, του δυτικού πολιτισμού, με μήτρα τον ελληνικό πολιτισμό”.

Και ας μην ξεχνάμε! Είναι ο ίδιος που εναντιώθηκε στην κατασκευή μονάδας του ΟΚΑΝΑ… οπουδήποτε και αν επιχειρήθηκε! Στην οδό Αναγεννήσεως ο κυρ-Παναγιώτης παρών, να συμπαραστέκεται στους μικροαστούληδες αγανακτισμένους κατοίκους. Στα Λαδάδικα, μαζί με το έτερο μπουμπούκι, το δήμαρχο Παπαγεωργόπουλο, στο πλευρό των ιδιοκτητών των νυκτερινών κέντρων που δεν θέλανε τον “ΟΚΑΝΑ και τα ναρκωτικά” εξω από τα μαγαζιά τους (σωστά, γιατί να είναι έξω από τα μαγαζιά, όταν κάλλιστα μπορούν να είναι μέσα;). Στο πλευρό επίσης των εργαζομένων του νοσοκομείου "Αγίου Παύλος" όταν και αυτοί εναντιώθηκαν στη δημιουργίου κέντρου του ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο.
Ψωμιάδης - ΟΚΑΝΑ τα τελευταία τέσσερα χρόνια 3-0 τουλάχιστον! Και με δήλωση-σταθμό στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων από τις ψυχοτρόπες ουσίες: “Άμα θέλουνε (ποιοι;) τέτοια κέντρα (τύπου ΟΚΑΝΑ εννοεί μάλλον), να πάνε να τα φτιάξουν δίπλα ή μέσα στα σπίτια τους (και πάλι ποιοι; οι εξαρτημένοι;)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: