22 Σεπ 2006

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο η σημερινή. Υποτίθεται τέλος πάντων. Αυτά τα μεταλλικά τερατα είναι παντού και ήδη κάποιοι ξύπνιοι βλέπουν το μέλλον της αυτοκίνησης στον αέρα.

Κάτι τύποι στη ΝASA φτιάξανε, λέει, ένα πρόγραμμα "Λεωφόρος του Ουανού". Με τη βοήθεια ενός υπολογιστή όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να απογειώνονται από και να προσγειώνονται όπου θέλουνε και να πετάνε όπου θέλουνε.

Ήδη δοκιμάζονται τα πρώτα αυτοκίνητα αέρος, όπως το AirScooter, το οποίο γενικώς στο σχήμα θυμίζει τα γνωστά σκουτεράκια και μπορεί να πετάξει για δύο ωρες στα δέκα χιλιάδες πόδια. Κοστολογείται περίπου στα $50,000.

Για όσους βέβαια θέλουνε κάτι πιο φινετσάτο θα υπάρχει και το Skycar (βλέπε φωτογραφία), μια εναέρια μείξη της φεράρι με το μπατ μομπίλ. Είναι βενζινοκίνητο και πετά στα 20.000 πόδια.
(Από το http://www.cbsnews.com)
...Διότι καλό το σκούτερ και το παπί (αέρος) αλλά η φεράρι δείχνει αρχοντιά. Πράγμα που μου θυμίζει το παλιό καλό τραγούδι των Καφρίλιον "τι τη θέλεις τη φεράρι άμα έχεις παλαμάρι, τι τη θες τη λαμπορκίνι αμας έχεις ψωλή σαΐνι".

Συμπαθάτε με για το σόκιν του πράγματος αλλά σιγά μην αυτολογοκριθώ κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: