1 Αυγ 2008

Φτάνει πια 2

Δεν ημπορώ να ομιλώ για το σύνολο του ανδρικού γένους αλλά μια γνώμη που έχω να πω θα την πω. Άλλωστε αυτό μας έχουν μάθει πλέον τα κανάλια.
Είναι ώρα λοιπόν κύριοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Χθες κάναμε ομολογουμένως μια προσέγγιση του τι πάει σκατά με τις γυναίκες τελευταία, ε ώρα να μιλήσουμε και για την πάρτη μας.
Όπως έχει αναφέρει στο σύγγραμμα του Stupid white men ο Michael Moore οι μεγαλύτεροι εχθροί του ανδρικού φύλλου είναι πλέον ο τύπος που ανακάλυψε τα αλουμινένια σκαλάκια με τα οποία κάποιος γίνεται περίπου μισό μέτρο ψηλότερος και ο τύπος που ανακάλυψε την τεχνητή γονιμοποίηση. Γιατί έτσι όπως τα κάναμε τα πράγματα είχαμε μείνει με μόνη χρησιμότητα την γονιμοποίηση και το να φτάνουμε στα ψηλά ράφια.
Άλλωστε…this is a mans world
ΟΚ οι γυναίκες έχουν ξεφύγει (και ναι χθες έλεγα για την κατηγορία εκείνη των γυναικών που στο παίζουν έτοιμες για όλα και πολύ προχώ αλλά εν τέλει είναι πιο κενές και από μυαλό Χρυσαυγίτη που πάει στα σύνορα με τα Σκόπια για να πει συνθήματα για το μεγαλείο του ελληνικού έθνους).
Για την ίδια κατηγορία ανδρών θα κάνουμε μια κουβέντα τώρα.
Προσωπικά βλέπω μέγιστη ντροπή τον επονομαζόμενο Σφίχτη με τη ρακέτα.
Ποιος είναι αυτός.
Ο τύπος που το παίζει πολύ γαμάτος και έτσι στην παραλία, φοράει σλιπάκι μαγιό (χρώματος πάντοτε μαύρου) γιατί νομίζει ότι έτσι θα δείξει τον ωραίο κώλο που έχει φτιάξει στο γυμναστήριο καταναλώνοντας τόνους αναβολικά, έχει σχεδόν πάντα ξυρισμένο το κρανίο είναι σφίχτης (πάλι γυμναστήριο αναβολικά κλπ) φοράει επώνυμο γυαλί ηλίου και
ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΡΑΚΕΤΕΣ ΤΟΥ.
Συνοδεύεται σχεδόν πάντα με άλλον έναν τύπο της ίδιας συνομοταξίας με τον οποίο παίζουν ρακέτες. Δε θα μπορούσε άλλωστε να παίζει ρακέτες με τον τοίχο.

Σωστό και αυτό.

Η ρίζα του κακού αν το καλοσκεφτείτε είναι κάπου εκεί. Η διαφορά που έχει αυτός με εμάς τους κοινούς θνητούς είναι η εξής: Τα λεφτά και ο τρόπος που τα χειρίζεται. Οι άνδρες έχουμε γίνει τόσο λεφτόδουλοι που έχουμε καταντήσει μίζεροι συνάμα. Επειδή οι γυναίκες, αυτές με την καριέρα το σπίτι την οικογένεια κλπ δε μασάνε πλέον, τη βγαίνουμε σε τύπισσες όπως οι αναφερόμενες χθες, γιατί σε αυτές μπορούμε να βρούμε θαυμασμό λόγω των επώνυμων ρούχων και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ οτιδήποτε ακριβό σε χρηματική αξία υπάρχει και έχουμε αποκτήσει.

Πάω να πάρω το μικρό για να ρευτεί και επανέρχομαι.
..
..
..
..
..
Καθυστέρησα λίγο γιατί τον κοίμισα κιόλας.
Λίστα τραγουδιών που του είπα για να τον πάρει ο ύπνος (Προτείνεται για κάθε ενδιαφερόμενο)
Extreme-More than Words
Bobby Marley-Buffalo Soldier
Sting-Fragile
Poison-Every rose has its thorn
22-20s-Shoot your gun
Guns and Roses-Sweet child of mine
Μάνος Λοίζος-Ο Δρόμος
(Ξέρω το τελευταίο δε ταιριάζει με τα προηγούμενα αλλά αυτό το λαλαλαλα του αρέσει)

Πάμε πίσω στο θέμα μας.

Το θέμα κύριοι είναι ότι δεν είναι πλέον ο εαυτός μας. Φυσικά και επιμένω σε αυτό που έλεγα χθες, δηλαδή ότι εμείς είμαστε όπως ήμασταν και ότι οι γυναίκες θα πρέπει να καταλήξουν κάπου. Όμως το λάθος που κάνουμε είναι ότι, επειδή μόνο με το κάτω κεφάλι σκεφτόμαστε, κάνουμε ότι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι θέλουν για να είμαστε αρεστοί. Και το θέμα είναι ότι είμαστε πολύ εγωιστές για να κάνουμε κάτι πολύ απλό:

Να ρωτήσουμε.
Ναι να ρωτήσουμε. Τι θέλετε ρε κορίτσια τέλος πάντων;

Βρείτε μια φίλη που εμπιστεύεστε. Και ρωτήστε την. Όχι μια οποιαδήποτε ΠΡΟΣΟΧΗ!! Γιατί θα σας πει όποιαδήποτε παπαριά μπορείτε να φανταστείτε. Μια που να εμπιστεύεστε βρε αδερφέ.
Έγραψε κάποιος σε ένα σχόλιο του στο χθεσινό ποστ ότι οι γυναίκες κοιτάζονται μεταξύ τους ειδικά αμα είναι κολλητές για να δουν αν είναι καλύτερη η άλλη. Απόλυτα σωστό νομίζω ότι είναι αυτό αλλά για να σκεφτούμε ποιοι το κάνουν πρώτοι;
Ποιοι πάνε με τον πρώτο μισθό που παίρνουν επιστρέφοντας από το στρατό και χρεώνονται πανάκριβο αυτοκίνητο για να τη βγουν στους υπόλοιπους;
Ποιοι δίνουν ακόμα περισσότερα χρήματα για ηχεία ενισχυτές και οτιδήποτε άλλη βλακεία κυκλοφορεί για το αυτοκίνητο;
Ποιοι πουλάνε το ίδιο αυτό αυτοκίνητο μόλις τελειώσουν με τα γραμμάτια και αγοράζουν ένα άλλο με καινούργιο δάνειο από την τράπεζα και εννοείται πιο ακριβό;
(Υπάρχει και η άλλη συνομοταξία. Αυτοί που έχουν κάτι από τον μπαμπά και το παίζουν και μάγκες. Αυτοί είναι οι χειρότεροι και είναι είδος προς αποφυγήν).
Ποιοι κλαίνε πριν πάνε φαντάροι και παρακαλούν το μπαμπά να βάλει γνωστούς και άγνωστους να τους καβατζόσουν και μετά το παίζουν μάγκες και κοιτάνε αφ’ υψηλού τους υπόλοιπους;
Ποιοι λένε ότι βγάζουν τουλάχιστο 500 ευρώ περισσότερα από ότι πραγματικά βγάζουν;
Ποιοι μένουν με την μαμά μέχρι να παντρευτούν γιατί έχουν να πληρώσουν ένα αυτοκίνητο και δε τους παίρνει να μείνουν μόνοι και επίσης δε μπορούν να κάνουν κάτι απλό όπως να τηγανίζουν ένα αυγό;
Ποιοι με το παραμικρό τρέχουν στη μάνα τους;
Ποιοι είναι πάντα με το νικητή;
Ποιοι έχουν κερδίσει τουλάχιστο 40 εκ. ευρώ στο στοίχημα/χρηματηστήριο/τζόγο γενικότερα;
Ποιοι ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ αδικούνται από κάποιον άλλο και δεν έχουν κάνει ποτέ καμία μαλακία στη ζωή τους;
Ποιοι ΠΟΤΕ δε παραδέχονται τα λάθη τους;
Ποιοι δε σηκώνουν ΠΟΤΕ το κάθισμα της τουαλέτας;
Ποιοι πάντα λένε ψέματα όταν λένε «Ναι μωρό μου Σ’ αγαπώ. Συνέχισε τώρα» και «Μην ανησυχείς, κάνει καλό στο δέρμα»;
Ποιοι τραβάνε βίντεο όταν κάνουν σεξ και μετά το δίνουν σε φίλους;
Ποιοι έχουν ρίξει τουλάχιστο 1560 γκόμενες στη ζωή τους;
Ποιοι δεν έχουν φάει ξύλο ποτέ αλλά αντίθετα έχουν δείρει ότι κινείται;
Ποιοι όταν οδηγούν γίνονται το λιγότερο Σουμάχερ. Έχουν το χέρι κρεμασμένο από το παράθυρο κάνουν ζιγκ ζαγκ μέσα στην κίνηση και όλοι οι υπόλοιποι κοντεύουν να τρακάρουν δε βγάζουν ποτε φλας κλπ και παρόλα αυτά έχουν ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ δίκιο ότι και να γίνει;
Ποιοι γενικότερα το παίζουν μάγκες είτε με τις πορδές είτε με τις πλάτες άλλων είτε για λάθος λόγο;
Ποιοι αφού τα κάνουν όλα αυτά έχουν και το ύφος
ΤΟΥ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ. ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

Πρέπει κύριοι να σταματήσουμε να είμαστε ΚΑΠΟΤ-ΗΜΟΝΕΣ και ΘΕΛΩ-ΝΑ- ΓΙΝΩ.
Νομίζω ότι κάποια πράγματα λείπουν από το ανδρικό φύλλο σήμερα. Τόσο από τις σχέσεις τους με τις γυναίκες και ακόμα περισσότερο από τις σχέσεις τους με τους υπόλοιπους άνδρες.

Σεβασμός, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια.


ΥΓ Ενημερώνω το φιλοθεάμον κοινό ότι για το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είμαι στη λεβεντογέννα Κρήτη.
ΥΓ 2 Το φωτογραφικό αναβλήθηκε γιατί συνέτρεξε ένας απίστευτος λόγος:Ξέχασα τη φωτογραφική στο σπίτι το πρωί…
ΥΓ3 Και μη ξεχνάτε: Σας αγαπώ.

3 σχόλια:

kostasK είπε...

Σωστός για μια ακόμα φορά...
Ειδικά αυτό με τις ρακέτες...νισάφι πια! όπως λέει και η διαφήμιση

demetrat είπε...

άντε βρέ, να περάσετε καλά,και να αφήσετε τα σαλιγκάρια να σουλατσέρνουνε δίχως ααχ και βάχχ, και καίγομαι καίγομαι.
(και γω που νομιζα πως εκανες επιτηδες αναγραμματισμο με την ακρίδα σου!! )
δ

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

φοβερό έτσι;Κατάφερα με μια μαγική κίνηση να κάνω κάτι τρυφερό στο ανέκδοτο τηε χρονιάς....