12 Ιουν 2007

Νοιάζομαι. Νοιάζεσαι; Μη σε νοιάζει και η αλήθεια που βρίσκεται στους Sex Pistols






Λυπούμαι αλλά μέχρι πρότινος δεν ήξερα την ύπαρξή της. Και όμως η Επιτροπή Σύγχρονου Μακεδονικού Αγώνα υπάρχει! Αυτή είναι η ιδρυτική διακήρυξή της.

Ποιο από τα δύο είναι χειρότερο; Η εσωτερική υπονόμευση, η διγλωσσία, οι υπεκφυγές ή η κύρια εξωτερική απειλή;
Και τα δύο είναι εξίσου επικίνδυνα, μα το πρώτο είναι το πιο επίφοβο! Διότι τα μεγάλα κάστρα πέφτουν από μέσα! Πέφτουν με Εφιάλτες! Στη Θεσσαλονίκη, στις 19 Μαρτίου 2007 μ.Χ. ημέρα Δευτέρα, υπογράφηκε με πρωτοβουλία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ένα ιστορικό κείμενο, η συγκρότηση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σύγχρονου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, με έμβλημα την ιστορική σφραγίδα του Μακεδονικού Κομιτάτου! Ό,τι σώθηκε τότε με αίμα και πόνο, τώρα κινδυνεύει να χαθεί, να σβήσει οριστικά! Διότι εκτός όλων των άλλων, πίσω από το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” κρύβεται εξ ορισμού η διεκδίκηση όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού μας, του Φιλίππου, του Αλεξάνδρου, μα και η διεκδίκηση σε κάποια μελλοντική συγκυρία και αυτού ακόμα του ελληνικού εδάφους! Άλλωστε γι΄ αυτό σχεδιάστηκε, εφευρέθηκε και υποστηρίχτηκε η ψευτο”Μακεδονία”! Για την αρπαγή της Βόρειας Ελλάδας! Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, είναι αποφασισμένη να κλείσει κάθε πόρτα, κερκόπορτα και δίοδο, σε Σκοπιανούς και φιλοσκοπιανούς! Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ & ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ! Και είναι ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ, η άμεση πολιτική οργάνωση του Μακεδονικού Ελληνισμού! Σε κάθε χωριό! Σε κάθε πόλη! Σε κάθε χώρα! Σε κάθε τόπο!
Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Ιδρυτικό μέλος ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΗΜ. Για εγγραφή στην Επιτροπή Συλλόγων, Προσωπικοτήτων και άλλων, αφού διαβάσετε το Κείμενο πρώτα, στείλετε e-mail ΕΔΩ


Επισκεπτόμενοι την κα-τα-πλη-κτι-κή ηλεκτρονική εφημερίδα "Νοιάζομαι" μπορείτε να γίνετε κι εσείς κοινωνοί της εκπληκτικής αισθητικής που περιβάλλει αυτούς τους γνοιαστικούς ανθρώπους.

6 σχόλια:

παράλληλος είπε...

NOIAZOMAI για το ΜΕΛΛΟΝ σου Πάνο. Πού θα κάνεις μπάνιο όταν θα έχουν ΑΥΤΟΙ το ΟΝΟΜΑ της Πατρίδας σου; ΓΙΑΤΙ σου έκρυψαν την ΘΥΣΙΑ των ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ; Ο ΠΑΟΚ σε πιο Πρωτάθλημα θα παίζει; Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι οι Σκοπιανοί είναι ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ;

ΠανωςΚ είπε...

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕ: Κι εγώ νοιάζομαι για το μέλλον ΜΟΥ. Μπάνιο θα κάνω στην ΜΠΑΝΙΕΡΑ μου, όπως πάντα, καθότι αλλεργικός στο θαλασσινό νερό. Οι σκοπιανοί είναι δρακονιανοί, βγάζουν ΦΛΟΓΕΣ από το στόμα και ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ παιδια. Τους έχω δει με τα μάτια μου να το κάνουν με την ίδια ευκολία που ΕΓΩ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΩ τα μανιτάρια πλευρώτους.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

ΠανωΚάτε, εγώ αναλυτής κειμένων δεν είμαι, αλλά σ' αυτό το ιντερνετικό μεταχάος, που μας λινκάρεις, δηλαδή στο «νοιάζομαι» βλέπω κάποιες ομοιότητες με το σάιτ του Παπαθεμελέως, http://www.papathemelis.gr/
Λες να είναι τυχαία η ομοιότης, να ευθύνεται η τρικυμία εν κρανίω ή να υπάρχουν κρυφοί μεταιντερνετικοί (δ)εσμοί;

ΠανωςΚ είπε...

Aχ, νέος διαδικτυακός τόπος-θησαυρός! Θενξ Σκύλε. Οντως η ομοιότητα είναι εμφανής (τρομερά ακαλαίσθητά και τα δύο σάιτ).
Δεσμοί υπάρχουν σίγουρα, όχι κρυφοί, και όχι μόνον ιδεολογικοί, αφού και ο κ. Παπαθεμελής ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Κι επειδή αυτές οι μλκίες είναι σαν τις π*τσες: στις δύο η τρίτη δώρο, λάβε κι ένα μπόνους, γραφέν εν έτει 2005 ΜΕΤΑ Χριστόν. Προσοχή στο «μετά» παρακαλώ!

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=715&obcatid=4

Ανώνυμος είπε...

πυρκαγιά πυρκαγιά
στα μοναστηριά;
και στα ξανθά μαλλιά
και γαλάζια ματιά
να γλιτώσουμε σκλαβιά
απο την σλαβοκουμουνιά